FINANSIERING

Bil-Auto Skaraborg AB – Vi är en MRF ansluten bilhandlare som är kvalitetsstämpel och trygghet för våra kunder

Vi erbjuder flera finansieringsalternativ i samarbete med DNB, Wasa Kredit, Mymoney och Svea Ekonomi.


Konkurrenskraftig ränta , varje enskild affär skräddarsyr vi på dina villkor och ser att du får den månadskostnad som passar dig.
Kreditbedömningen går snabbt och vi sköter allt i samband med affären.


Vi erbjuder även hemleverans av din inköpta bil.

Tveka inte att kontanta oss redan idag på info@bil-autoskaraborg.se
eller ring: 0506 40416

Kontakta oss

Det enkla sättet att sälja eller köpa bil.
Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi snarast.

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Vi erbjuder tjänster och produkter til medelstora och stora företag samt institutioner.

Som ett finansbolag som ägs av Länsförsäkringar Bank erbjuder Wasa Kredit förmånliga avbetalningsalternativ och leasingavtal för att hjälpa dig att finansiera upp till 80 procent av bilens pris. Välj själv hur långt ditt avtal ska sträcka sig, från 12 – 84 månader. Om du har en inbytesbil tar Wasa Kredit även emot den som kontantinsats. Spara tid och pengar med Wasa Kredits finansieringslösning – ta kontakt redan idag!

Svea Ekonomi har tre decennier av expertis inom finansvärlden och erbjuder kunderna pålitliga lånelösningar. Du kan köpa en bil utan att göra någon kontantinsats och vara säker på att du har upp till 60 månader för återbetalning med räntebärande lån från 0 – 100 000 kronor. Utöver detta kan du njuta av 24 månaders gratis lån på mindre finansiella investeringar som når upp till 60 000 kronor!

MyMoney är ett innovativt finansinstitut som utnyttjar grundarnas expertis för att erbjuda problemfria lån. Genom att dra nytta av våra lån på upp till 350 000 SEK och våra alternativ med 12 års återbetalningsplan kan du hålla dina månadskostnader på en överkomlig nivå.

Om du vill sälja din bil kan vi hjälpa dig!

Registrera din bil här och få ett affärsförslag. Besök vår butik eller låt oss hämta den hemma. Vi värderar bilen manuellt och ger dig ett konkurrenskraftigt bud, samt sköter all dokumentation.
Du får pengarna direkt på ditt konto när affären har slutförts, med minimal stress och omedelbart resultat. Lita på Bil-Auto i Skaraborg AB för att sälja din bil på ett tryggt och enkelt sätt – ta kontakt redan idag!